Den enda kalender du behöver för nästa år!

Vad betyder det, i praktiken, att nästan inga pengar som cirkulerar i samhället faktiskt finns i verkligheten, som mynt eller sedlar, utan enbart som siffror på ett konto?

Och hur skulle vi kunna använda detta faktum för att underlätta för stat och kommuner att göra nödvändiga och viktiga investeringar?

Och ska det verkligen gå att tjäna pengar på pengar, utan att tillföra något positivt till samhället och våra medmänniskor? Och om inte, varför ska då bankerna överhuvudtaget finnas?

Dessa frågor, och andra, ventilerar vi i 2018 års mest spännande och utmanande kalender. Du kommer att kunna köpa den under julmarknaden i Hembygdsparken i Hässleholm, sista helgen i november och första helgen i december. Om du inte kan vänta tills dess, gå in på http://www.bokmorskan.se och kontakta Leif B Frid för mer information!

Advertisements

About cosmosaccordingtolongandy

Liksom man kan finna hela kosmos i ett enda riskorn, så finns det inget som är för stort eller för litet för denna blogg. Jag tror på i princip allt - allt som en människa kan framställa i sin fantasi är möjligt. Livet är oändligt - men lev i nuet. Alla tillvaratagna "nu" utgör livets mening.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.